TYÖPAIKAT – Parhaat koodaus-työpaikat

FULL STACK -HARJOITTELIJA

Sinulla on Full Stack -osaamisen perusteet ja erityisesti palavaa intoa kehittyä monipuoliseksi huippuosaajaksi pelkäämättä uusia teknologioita.

ETSIMME HYVIÄ TYYPPEJÄ - MUU TULEE TYÖSSÄ KASVAMISESSA
Sinä voit olla se josta tulee yksi parhaista, ellei paras. Kaikki on kiinni tahdosta. Me olemme tukitiimi, joka haluaa että voitat. Jos sinä voitat, tiimi voittaa ja se on asikkaidemme etu että saavat käyttöönsä parhaan osaamisemme.

Tarjoamme paikkaa itseohjautuvassa roolissa, mutta sinulla on myös tiimin täysi tuki. Olet tärkeimpiä voimavarojamme, siksi kuuntelemme sinua alusta asti. Voit vaikuttaa omaan työfiilikseen kertomalla ideoita ja toiveita. Meillä on kaksi tinkimätöntä arvoa, työntekijöiden arvostus ja asiakkaan auttaminen - ehdoitta. Alkuun teemme mieluummin pienenä tiiminä isoja asioita, kuin toisinpäin.

Tuemme lisäkoulutusta
Kukaan ei ole koskaan valmis, joten panostamme lisäkoulutukseen, mikäli löydät jotain kiinnostavaa uutta opittavaa. Tämä on tavoitteemme - olla alamme paras yritys tänään. Ja tulevaisuudessa.

Hakeminen on helppoa
Toimi heti ja laita täysin vapaamuotoinen hakemus sähköpostilla, emme etsi kielineroa, joten rento tekstikin toimii. Tärkeintä on halu ja kyky kehittyä.
careers robogen fi

ROBOGEN TYÖPAIKKANA

Meille on itsestäänselvyys, että työssä pitää viihtyä. Tekeminen pitää olla ilo, siksi arvostamme jokaisen toiveita omaan rooliinsa.

Aina kannattaa hakea, koska me todella haluamme tietää mikä sinusta tulee isona. Voihan olla että juuri hakemasi paikka onkin vasta alkua ja unelmaroolisi muotoutuu työssä kasvamisessa. Luodaan yhdessä työpaikka, jossa on ilo tehdä huippuduunia!